Nov program GASTRONOMIJA IN TURIZEM – danes potrjen!!

Vas zanima izobraževanje v smeri turizma in gastronomije? Vas zanima organizacija avtentičnih, zelenih doživetij, z lokalnim karakterjem? Vas zanima, kako destinacijo obiska povezati na več ravneh – fizični, čustveni, izkustveni, spiritualni, intelektualni in družbeni? Vas zanima turistično vodenje, animacija gostov, komunikacija, delo v turističnih poslovalnicah? Bi to radi povezali s slovensko naravno in kulturno dediščino, lokalnimi pridelki in izdelki ter vse nadgradili s kulinariko, prepletom okusov? Se zavedate, da nas obdajajo: 5-zvednična narava, pridni, delovni in prijazni ljudje? Bi radi bili sposobni to povezati v 5-zvezdnična doživetja?

Devetošolci, če mogoče še kolebate in še ne veste kam naslednje šolsko leto (2022/2023) in ste na zgornja vprašanja odgovorili z da, je mogoče to nova priložnost za vas.

Torej zanima vas nov 4-letni tehniški program na naši šoli: Gastronomija in turizem. 😊 Danes dokončno potrjen!

Oktobra bomo ob ribniku na fotografiji s 1. letnikom GIT nadgradili vzdušje. To bomo objavili. 😊

Zahvaljujemo se lokalnim skupnostim od Zgornje Soške doline do Krasa ter od Brd do Vipavske doline, GZS Severno Primorski gospodarski zbornici, Zavodom za turizem, torej vsem, ki ste nas podprli v prizadevanjih za pridobitev tega, za gospodarstvo na našem koncu še kako pomembnega programa.